Ljepota

SASVIM DRUGA ŽENA: Ovako je Jelena Krunić izgledala prije svih tetovaža

Jelena Krunic-Expresstabloid.ba
Napisao H. H.

Jelena Krunić javnosti je postala poznata kao učesnica rijalitija, a niko nije ostao ravnodušan na njene tetovaže koje su vremenom postajale sve brojnije.

Po zanimanju je plesačica, a po đuskanju koje je do sada pokazala nesumnjivo je dizala atmosferu po klubovima, piše “Expresstabloid.ba“.

Zahvaljujući svom talentu ali i specifičnom izgledu bila je u spotovima mnogih poznatih grupa, pjevača i pjevačica među kojima su Dado Polumenta, Đus, Nikolija, grupa Elitni odredi, Tropiko i OK bend. Takođe je glumila u spotu švedskog metal benda što smatra jako lijepim iskustvom jer obožava trens, tehno i RnB žurke, kao i dj-a Karla Koksa.

Sklona transformacijama teško ju je prepoznati ali kako su godine odmicale, bez obzira na eksperimentisanje sa frizurama, tetovaže su joj postajale opsesija. Međutim postoji i fotografija na kojoj je Jelena gotovo neprepoznatljiva.

Sa snimanja jednog od spotova nastala je jedna rijetka Jelenina fotografija na kojoj je bez jake šminke, pirsinga i tetovaža. S obzirom na to da je nastala prije osam godina, ne čudi što izgleda poput djevojčice i u potpuno prirodnom izdanju.

Komentari

komentara