Ljepota

Otkriven tajni ruski recept za gel od samo 2 sastojka: Uklanja bore, staračke pjege i strije!

Napisao H. H.

Nakon 25 godina pronađen je tajni recept za gel koji rješava mnoge probleme na koži. Pripremali su ga kozmetolozi na klinici Kremlj za supruge tadašnjih članova vlade.

Svi smo dobro upoznati s nevjerojatnim prednostima aloe vere i kokosovog ulja i koliko koristi imaju za zdravlje kože. Međutim, malo ko zna da ukoliko pomiješate ove dvije komponente, dobivate potpuno jedinstvenu kombinaciju koja ima vrlo efektne osobine i može drastično poboljšati zdravlje vaše kože.

Jedno od svojstava ove čarobne kombinacije je da je savršeno rješenje za brzo smanjivanje vidljivosti strija. Pravljenje ovog gela je vrlo lako, a aloe vera i kokosovo ulje su naširoko korišteni u kozmetici i farmaciji, a oba sastojka su lako dostupna svima.

Aloe vera je vrlo efikasna u tretiranju opekotina i iritacija na koži, ublažavanju alergijskih reakcija na koži, pomaže otklanjaju strija, bora i crvenila, pomlađuje i hidratizira kožu. Kokosovo ulje savršeno hidratizira i njeguje kožu, ima antibakterijsko i aktigljivično svojstvo.

Recept

100 g gela aloe vere (potreban vam je baš gel, ne sok)
100 g organskog kokosovog ulja
nekoliko kapi eteričnog ulja po želji
Priprema:

Staviti aloe veru i kokosovo ulje u posudu i temeljito miješati oko 5 minuta, sve dok smjesa ne postane potpuno ujednačena i kompaktna. Dodati nekoliko kapi eteričnog ulja i promiješati. Stavite gel u čistu staklenu posudu s odgovarajućim poklopcem i držite na sobnoj temperaturi.

Primjena:

Nanosite na kožu 2 puta dnevno. Najbolje je poslije umivanja i tuširanja jer su pore tada otvorene i koža lakše i bolje upija sve korisne supstance, piše “Stil“.

Komentari

komentara