Ljepota

Važno je i da ne prepričavate prijateljicama svaku ljubomornu scenu – Kako da lako umirite ljubomornog dečka

Napisao admin

Važno je i da ne prepričavate prijateljicama svaku ljubomornu scenu, jer ukoliko to nekako dođe do vašeg dečka, osjećaće se još gore, pošto je ljubomora povezana s nesigurnošću.


par (foto:cure.ba)

Ako imate ljubomornog momka i nigdje ne možete da odete a da vas on sto puta ne provjeri, a uz to vam pravi scene svaki put kad vas neko pozove telefonom, onda je došlo vrijeme da ga nekako umirite.

Evo nekoliko savjeta kako da smanjite ljubomoru vašeg dragog, a ako vam to ne pomogne, onda bi možda bilo najbolje da se prispitate koliko je vrijedno da ostajete u takvoj vezi. Kad vaš partner pokaže ljubomoru, prvo razmislite da li je u pravu i jeste li mu dali povoda i nemojte stalno da ga ispitujete zašto je ljubomoran ako već znate šta ga nervira. Dajte mu do znanja da nema razloga da brine.

Takođe, važno je i da ne prepričavate prijateljicama svaku ljubomornu scenu, jer ukoliko to nekako dođe do vašeg dečka, osjećaće se još gore, pošto je ljubomora povezana s nesigurnošću. Uzmite u obzir da je on možda ljubomoran i zbog toga što ne obraćate dovoljno pažnje na njega.

Kurir

Komentari

komentara