Ljepota

DRAGE DAME – Recite ne brushalteru!

Napisao admin

Muškarci širom svijeta će biti oduševljeni nalazima japanskih eksperata, koji ženama preporučuju da prestanu sa nošenjem brushaltera, i to iz zdravstvenih razloga!


grudnjak (foto:cure.ba)

Dame su od malih nogu naučene da nose brus kako im grudi ne bi visile u slobodnom padu i rastezale se poput probušenih automobilskih guma. Da li je ta mudrost opravdana ili je u pitanju puko praznovjerje, još nije definitivno utvrđeno pošto je porota i dalje u zasjedanju. Međutim, Japanci su definitivno mišljenja da je to čista glupost i čak da nenošenje grudnjaka može samo da bude od koristi ženama!

Japanski sajt Matome Naver je na jednom mjestu prikupio sve argumente u korist bacanja mrskih brushaltera u kontejnere. Evo šta oni kažu:

– Nošenje grudnjaka nije neophodno da bi se spriječilo opuštanje grudi, ukoliko su manje od veličine 4 i ukoliko se žena ne bavi intenzivnim sportskim aktivnostima – Mylohas.net.

– Prema istraživanjima ljekara, žene koje ne nose donji veš imaju ne samo niži nivo hormona stresa, već i manji indeks tjelesne mase i bolju kožu od onih koje cio dan ne skidaju svoje rublje – Biyou Blog Hitomi.

– Prema najnovijim istraživanjima, nošenje brushaltera duže od 12 sati dnevno povećava rizik od raka dojke za čak 21 put – Omoroid blog.

– Kod žena koje su tokom godinu dana išle bez grudnjaka utvrđeno je malo, ali primjetno povećanje obima grudi, ali i efekat njihovog prirodnog podizanja – Gow! Magazine.

Dakle, iako su puritanske majke u zapadnom svijetu decenijama podučavale svoje ćerke da moraju po svaku cijenu da nose grudnjake da im se grudi ne bi otromboljile kao kod vještica iz Grimovih bajki, ovo se pokazalo kao tatalna budalaština! Ne samo što nema dokaza da grudnjaci održavaju ženske grudi krepkim i vitalnim, već upravo suprotno. Vještački ih sputavaju, ne dajući im da dišu i prirodno se razvijaju.

Zato žene, apelujemo na vas da poslušate savjete japanskih eksperata i odbacite brushaltere koji sputavaju i iritiraju vaša tijela. Ako ne zbog vas samih, onda mislite na zdravlje svoje djece!

Telegraf

Komentari

komentara