Ljepota

DEBELO JE PLATILA za ovakav izgled: Bilo je potrebno TAČNO 18 proizvoda da bi Dajanina bratanica zablistala na kraljevskom vjenčanju!

Napisao A. K.

Od kraljevskog venčanja u subotu priča se samo o jednoj ženi, a da nije Megan Markl…

Dama koja je „ukrala“ šou bila je Kiti Spenser, bratanica legendarne princeze Dajane, za koju kažu da poput tetke ima nu sebi nešto što pleni i osvaja na prvi pogled.

Dvadesetsedmogodišnja manekenka bila je ne samo najlepša, već i jedna od najstilizovanijih zvanica na venčanju, a svetski mediji utrkivali su se u tome da odgonetnu tajnju njenog blistavog izgleda na ovoj gala ceremoniji.

Pored pažljivog izbora skupocene „dolče i gabana“ toalete i savršenog „filip trejsi“ šešira, i šminka je odigrala važan deo posla u čitavom Kitinom izdanju.

Kiti Spenser
KITI SPENSERFOTO: PROFIMEDIA

Za savršen mejkap ove nežne plavuše pobrinula se poznata šminkera Sara Džejn Vai, a koristila je tačno 18 proizvoda kako bi dobila krajnji rezultat, a kada biste želeli da ih kupite, morali biste da izdvojite oko 560 funti, što je nešto više od 75.000 dinara.

Pre svega, Sara je na Kitino lice nanela Wonder Glow prajmer za besprekoran ten (38.50 funti), a nakon toga za blistavi sjaj iskoristila je Hollywood Flawless Filter u tonu broj 2 (30 funti). Potom su zarad dobijanja savršene boje tena iskombinovani tečni puderi Magic Foundation 4 (32 funte) i Light Wonder foundation 3 (32 funte), nakon čega je stavljen The Retoucher 2 Fair korektor (25 funti) koji je za cilj imao da izbriše bilo kakve nepravilnosti.

Kako bi ten bio postojan tokom celog dana, te da ne bi došlo da suvišnog sjaja kože Sara je koristila Flawless puder za završnicu u broju 1 (34 funte).

Šminka je delovala diskretno, ali izgleda da je tu bilo dosta muke...
ŠMINKA JE DELOVALA DISKRETNO, ALI IZGLEDA DA JE TU BILO DOSTA MUKE…FOTO: PROFIMEDIA

Kitinim obrazima dala je suptilnu konturu, te ih posvetlela iznad jagodica koristeći Hollywood Light Wand (29 funti), Hollywood Contour Wand (29 funti) i Filmstar bronze & glow (49 funti) proizvode. Izbor za obraze bilo je nežno ružičasto rumenilo Cheek to Chic in First Love (30 funti).

Sara je Kitine obrve definisala uz pomoć olovke Legendary brow in Linda(18.50 funti), dok je kako bi pojačala boju istim koristila olovku Brow lift in Rita (22.50 funti).

Šminka na očima bila je jednostavna – Sara je na Kitine kapke obojila kremastim senkama Eyes to Mesmerise in Jean (22 funte) i Bigger Brighter Eyes in Exagger Eyes (39 funti), a sve je začinila i ajlajnerom Rock n Kohl in Barbarella Brown (19 funti). Za trepavice korišćena je maskara Legendary Lashes 2 (25 funti).

Kako bi kompletirala ovo izdanje, šminkerka je na Kitine usne nanela proizvod sa kolagenom Collagen lip bath (25 funti), potom ih je iscrtala olovkom Lip Cheat in Supersize Me (16 funti), a na kraju je kako bi usne dobile željenu boju izblendovala karmine Super Cindy i Pillow talk Matte Revolution (po 24 funti).

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara