Ljepota

Zanosna Italijanka – Opterećuje li Monicu Belluci njezina ljepota?

Napisao admin

Gdje god se pojavila, lijepa talijanska glumica Monica Belluci unosi pomutnju i komešanje, jer ne može proći nezapaženo. U intervjuu talijanska ljepotica otkriva opterećuje li ju njezin izgled, je li kada gubila uloge zbog ljepote te poručuje kako je ona puno više od lijepog izgleda.


Monica Belluci (foto: fanpop.com)

U javnosti Monica Belluci ima imidž modne ikone, sama glumica kaže kako joj to ne stvara pritisak te da se jednostavno trudi biti svoja. ‘Ne trudim se održati takav imidž, jednostavno sam takva kakva jesam, nekima se to sviđa, a nekima ne. No ja sam puno toga. Kao žena volim biti glamurozna i lijepa, a kao glumica želim biti slobodna, a to znači da, ako to uloga zahtijeva, mogu biti ružna i stara’, kaže Monica Belluci u intervjuu za Idiva.com.

Jessica Biel jednom prilikom je priznala kako je mnoge uloge odbila jer je smatrala da je za njih jednostavno prelijepa, a zbog te njezine izjave mnogi su je kritizirali. ‘Poručila bih joj da pričeka. Sva ta ljepota će izblijedjeti jednog dana’, sa smiješkom kaže Monica na to.

Je li se i lijepoj Monici ikada dogodilo da je izgubila ulogu jer su redatelji mislili da je previše lijepa za nju? ‘Da, događalo se. No nikada nisam ljepotu smatrala kao teret. Ljepota je dar prirode i mora ga se cijeniti. Moj posao kao glumice je ljudima poručiti da sam ja puno više od lijepog izgleda. Svestranost je najljepša odlika glumice’, kaže Monica.

Monica otkriva i koje su joj glumice uvijek bile idoli i inspiracija. ‘Claudia Cardinale, Anna Magnani, Sophia Loren i mnoge druge bile su sjajne glumice. Diljem svijeta bile su poznate putem talijanske kinematografije. U usporedbi s njima ja sam ništa. Snimila sam samo jedan talijanski film, ‘Malenu’, koji je prikazan na međunarodnoj razini. Svi ostali talijanski filmovi u kojima sam glumila nisu poznati izvan granica Italije. Ako želim internacionalnu karijeru, trebala bih više snimati francuske, iranske i američke filmove. Danas su znatno veće prilike za glumice, i to je jedini način da preživimo’, zaključuje Monica

tportal

Komentari

komentara