Ljepota

DAMA SA STILOM: Supruga Đorđa Balaševića proslavila je 59. rođendan, a svojim izgledom OSTAVILA JE JAVNOST BEZ DAHA!

Napisao H. H.

Olivera i Đorđe Balašević u braku su 35 godina, i važe za jedan od najskladnijih poznatih parova sa javne scene.

Olivera i Đorđe Balašević kroz nekoliko dana proslavit će 37. godišnjicu braka, a njihova ljubav, kao što je bilo i samo vjenčanje, sve je samo ne uobičajena, prenosi “Glossy“.

Naime, o njihovom vjenčanju mediji su više puta do sada pisali, baš zbog toga što je bilo specifično, jedinstveno i neobično. Par je odlučio da se vjenča iznenada u sred radne sedmice, a kumovima su rekli samo da dođu na dogovorenu lokaciju i ponesu dokumenta, ne otkrivajući o čemu je riječ.

Olivera i Đorđe često su javno isticali koliko su sretni jedno pored drugog, zbog čega je njihova višedecenijska ljubav takođe bila česta tema medija.

Olivera je 29. aprila proslavila svoj 59. rođendan, a jedna od najljepših Srpkinja i dalje ponosno nosi tu titulu, budući da se na njenom licu, a ni tijelu godine ne primijećuju.

Kćerka poznatog para, Jovana Balašević, riješila je da sa javnošću podijeli “rođendansku” fotografiju svoje majke i svima pokaže njenu bezvremensku ljepotu.

Olivera Balašević – Screenshot/Instagram


To su uvijek za nas divni povodi, praznici. Već šest godina imam svoju porodicu pa nisam toliko učestovala u procesu organizacije. Njih troje, Beba, Aleksa i tata su organizovali prigodu. Kod nas se tradicionalno radi sve u ponoć, sve je jako nepredvidivo kada su u pitanju slavlja kod nas. Tata uvijek spremi neki govor
 – kaže Jovana Balašević.

Komentari

komentara