Ljepota

Ovome se nije nadala: Otišla na tetoviranje obrva, a rezultat je potpuno zaprepastio!

Napisao A. K.

Mlada žena otišla je na tetoviranje obrva želeći se uljepšati, no ono što je dobila nije uopšte bilo ono čemu se nadala – upravo suprotno.

Kanyarat Chaichan (26) ostala je šokirana nakon što joj je u novembru prošle godine jedan ne baš iskusni majstor za tetovaže našvrljao obrve toliko velike i neobične da su ih neki usporedili s puževima. Djevojka si nije mogla priuštiti popravak loših tetovaža i mislila je da će joj do kraja života ostati na licu, prenosi portal “Balkanica.net“.

NEWS: Distraught woman, 26, left with slug-like eyebrows after botched tattoo jobhttps://buff.ly/2IT85Cl 

Distraught woman, 26, left with slug-like eyebrows after botched tattoo job

SHOCKING before and after pictures show how a woman was left with huge slug-like eyebrows after a brow tattoo went horribly wrong. Kanyarat Chaichan, 26, was left with the horrific dark black eyebr…

thesun.co.uk

Srećom, javila joj se jedna druga majstorica za tetovaže koja joj je prošle sedmice na Tajlandu besplatno sredila obrve u laserskom postupku koji inače jako skup. Obrve joj sada već izgledaju nešto bolje i bljeđe, ali trebat će proći još šest mjeseci prije nego što joj tetovirane obrve potpuno izblijede.

“Jako sam zadovoljna rezultatima i zahvalna na postupku. Sada se osjećam puno bolje i mislim da izgledam puno ljepše”, rekla je Kanyarat Chaichan, prenosi “Mirror”.

“Mislila sam da ću do kraja života imati velike obrve. Sada samo strpljivo čekam”, dodala je.

Djevojka će se možda morati vratiti na još koji postupak. Majstorica za tetovaže koja joj je pomogla Vilailak Nan Sundantom rekla je kako se ljudi ne bi trebali igrati s tetoviranjem obrva.

“Bila je to greška i vrlo ekstreman slučaj. Dat ću sve od sebe, ali bit će potrebno tri do šest mjeseci da se rezultati vide”, rekla je.

Komentari

komentara