Ljepota

Kraljica Ranija pokosila Maksimu: Jordanska ljepotica u modernom odijelu pokazala šta je stil! (FOTO)

Napisao H. H.

Holandska kraljica Maksima je poznata po svojim smelim odevnim kombinacijama, dok Jordansku uvek viđamo u svedenijim elegantnim izdanjima, sa interesantnim ali uvek svedenim detaljima

Kraljica Ranija je krenula sa svojim suprugom kraljem Abdulahom na dvodnevno putovanje u Holandiju. Prelepa Jordanka i dalje svojim stilom inspiriše žene širom sveta, a modne publikacije ne mogu da se zasite njenog jedinstvenog stila.

 

foto: AP / Peter Dejong

Ni ovog puta nije bilo drugačije.

 

Sinoć na svečanoj večeri u palati u Hagu, kraljica Ranija je zasenila kraljicu Maksimu u crnoj dugačkoj haljini po kojoj su bili izvezeni cvetovi.

 

 

foto: Profimedia

Tu se nije zaustavila, pa je već sutradan ponela minimalističko, sofisticirano odelo za posetu jednoj lokalnoj školi. Ansabl je neodoljivo podsećao na haljinu koju je obukla kraljica Maksima, gotovo kao da su deo iste modne kolekcije, osim što je kraljica Ranija izgledala moderno šik.

 

foto: Profimedia

Haljina na kraljica Maksimi je mini dužin, a krase je volani koji se protežu duž cele prednje strane haljine. Kraljica je svoj izgled upotopunila interesantnim detaljima poput šešira, rukavica i klač torbe i cipeleama na visoku petu u svetlo braon boji.

Kraljica Ranija je izgledala šik u belim pantalonama kraćih nogavica brenda Aleksandar Mekvin i sivom blejzeru Salvatore Feragamo i rolci iste boje.

 

 

foto: Profimedia

Od aksesoara je ponela ženstvenu Fendi torbu, viseće minđuše optočene dragim kamenjem, dok je na nogama imala Đanvanito Rosi stileto cipele u svetlo sivoj boji, koje su se sjajno uklopile u ostatak kombinacije.

 

(Stil.Kurir.rs)

Komentari

komentara