Ljepota

JELENINA KOMŠINICA KROZ JECAJE OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Zoran joj je govorio kako da se ponaša! On je nasrtao na nju!

Napisao A. K.

Bliska komšinica ubijene Jelene Marjanović otkrila je šokantne detalje o pjevačicinom životu sa Zoranom Marjanovićem. U ispovijesti u emisiji “Poslije ručka“ pjevačicina komšinica je iznijela detalje i navela da je Jelena živjela onako kako je Zoran to želio.

“Znala sam, znala sam sve što se dešava u vezi nje prosto nije bilo mjesta da se to desi. Jelena je bila divna, majka prvo pa onda sve ostalo. Kao pjevačica je počela, a da to nije bio njen život nije željela to. Kad god je imala neki problem gledala je da to okrene na neku šalu, da se ipak nasmije, rijetko kad si mogao da je vidiš da plače, bilo ko od nas. Ali imala je momente, slabo ali je imala momente, kao i svi mi.“

 

Kako se kasnije odvijao Jelenin odnos sa njenim suprugom?

 

“On je tu bio glavni, on je njoj govorio šta da obuče kako da se ponaša, čak mu ni to nije odgovaralo. Krenula je da zato što je on tako zahtijevao. Uvijek je bio u fazonu da je debela, da treba da smrša. Kritikovao je non stop, slušala je sve njegove zahtjeve i prohtjeve. U njenim očima se vidjelo da je to nju pogodilo ali prosto to okrene na neku drugu stranu. Uvijek su bili zajedno on je išao sa njom svuda, kad nisu bili zajedno opet to su bili rijetki momenti, jer je on nju non stop zvao po pet šest puta, to svi znaju. Stalno je bio u fazonu kada ćeš, završi, požuri, uvijek je to bilo“, ispričala je komšinica.

 

Na pitanje – Da li se moglo primijetiti da je ona ugrožena, da se dešava nešto drugačije nego što je uobičajeno? komšinica je rekla:

 

“Mislim da je ona tako navikla da živi, par puta joj je dolazilo da digne ruke od svega ali tu je bilo to dijete koje je bilo njen život, nije htjela zbog nje.”

 

Nakon toga je uslijedilo pitanje o Jeleninom odnosu sa svekrom Vladimirom na šta je ona rekla:

 

“Imali su baš žustre svađe, on je nasrtao na nju, da li su se tukli ne znam, ali su svađali. Ko god je dolazio to je izgledalo kao da su totalno okej. Znači dobrodošlica kako ste, sve super, mislim da se oni kao porodica baš drže.”

 

Da li se sjećaš nekog trenutka kada je bilo drugačije, i da opišete kako je to izgledalo kada je Zoran zove?

 

“Jeste, bilo je čak dva momenta kada je ona zaplakala. Ja sam je pitala šta je bilo, zašto plače ona bi mi odgovorila, ma ništa sve će da prođe. Ja ne znam kako će to dijete.“

 

Komšinica je kroz jecaje i plač završila ispovijest riječima da je Jelena bila divna osoba i fantastična majka, da je vodila život koji su joj drugi diktirali, a da oni koji je nisu poznavali nisu svjesni kakva je osoba bila.

 

Podsjetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsjećaju da je samo nekoliko dana poslije svirepog ubistva pjevačice, čije je tijelo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po cijeloj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti “Zadruga“.

(Happy)

Komentari

komentara