Ljepota

BRUTALNO! Poslao joj fotku svog polnog organa, zaplakaćete kad vidite kako mu se osvetila (FOTO)

Napisao A. K.

Medi Kon, studentkinja iz američke države Arizona, smislila je sjajan način kako da se osveti bezobraznicima koji joj šalju slike svojih polnih organa u privatnim porukama na Instagramu.

Na ovaj potez se odlučila kada se cijela “stvar” oduzela kontroli, jer joj je jedno vrijeme virtuelno sanduče bukvalno bilo zatrpano pe*isima.

Mnogi muškarci daju sebi za pravo da šalju slike pe*isa bez prethodne dozvole i pitanja. Ona je zato u svojoj biografiji napisala: “Ako mi pošalješ sliku pe*isa, ja ću je proslijediti tvojoj mami.”

studentica (3)

Medi je bila strpljiva i nije odmah htjela da tužaka, ali jedan momak je bio posebno uporan i stalno joj je slao sliku njegovog međunožja. Ona je uz malo pretrage uspjela da otkrije ko je njegova majka, a zatim joj je poslala poruku zajedno sa slikom sinovljevog pe*isa.

– Zdravo, vaš sin je Rajan, ne poznajem ga, ali meni on uporno šalje fotografije svog pe*isa. Možete li da mu kažete da prestane? – napisala je.

Žena joj se izvinila i rekla da će obavezno razgovarati sa svojim sinom, koji je, kako je rekla, inače vrlo dobar i pristojan dečko.

Izvor: alo.rs

Komentari

komentara