Ljepota

Nakon tolikih godina i sve njihove djece – krah?! Svijet bruji da najskladniji par više ne živi zajedno!

Napisao A. K.

David Beckham, fudbalska legenda i modna ikona mnogih, ovih dana sve više podgrijava priče da u porodici Beckham ne funkcioniše sve kako treba. Ručak sa njegovih četvoro djece protekao je bez mame Victorie, pa otuda sve više priča da Beckhamovi žive odvojene živote.

Ali par je prethodnog dana viđen kako zajedno uživa u vožnji u svom “bentliju”. Vijest da su krenuli različitim putevima okarakterisali su kao smiješnu, ali nakon scene Beckhama koji sam sa djecom izlazi iz restorana, malo koga su ubjedili u to, piše “Žena“…

Tamne naočare i bijeli šešir bili su modni izbor Bekamov za porodični ručak, koji su pratili i njegovi nasljednici Bruklin (18), Kruz (12) i Romeo (14). Uz sve to, dominantan je bio Beckhamov izraz lica, rijetko ozbiljan i zabrinut.

A mezimica Beckhamovih Harper za taj dan odabrala je ležernu ljetnju haljinicu nježnih boja, uz koju su se odlično slagale ljubičasto-bijele patike. Ona je pomalo bajkerskom izgledu svog tate dodala i elegantnu notu, kako se od nje i očekivalo.

Victoria i David su u braku već 18 godina. Bilo je tu uspona i padova, ali iz svega su izlazili ujedinjeni, njegujući zajednicu koju su ostvarili sa svoje četvoro djece.

Victoria je izgradila i svoje modno carstvo, Beckhama pretvorila u modnu ikonu, prevazišla priče o nevjerstvima. Preostaje da vidimo kakav će biti nastavak priče o posljednjoj krizi, ali Davidov izraz lica ili svjedoči o umoru slavnog fudbalera ili o težini briga koje ga muče.

Komentari

komentara