Ljepota

DVORAC, NAMJEŠTAJ SA KRISTALIMA, VOZNI PARK! Ali suludo je tek koliko koštaju teksas čizme Dragane Mirković!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Dragana Mirković posjeduje televiziju “DM sat”, njen suprug je svjetski uspješan biznismen, a veleljepna kuća u Beču ima namještaj optočen kristalima.

pak, kod Dragane Mirković je na cijeni neka druga vrlina – skromnost. Iako je zaista, što ne voli često da napominje, jedna od najbogatijih dama sa estrade, ona ne voli da daje previše novca na skupu garderobu, piše “Espreso“…

Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocjenosti, i mnogo predmeta i namještaja koji je optočen čuvenim Svarovski kristalima. Pored toga, oni posjeduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji.

To je i dokazala prilikom žiriranja u emisiji “Pinkove zvezde” gdje je ponijela teksas čizme koje su hit ove ljetnje sezone a cijena se, u ovisnsoti od modela, kreće od 50 do 85 KM.

Ovo je još jedan dokaz da novac nije presudan kada je životni stil u pitanju, a najveće zvijezde se sve češće diče time što u svojim ormarima posjeduju jeftine komade.

Komentari

komentara