Ljepota

Seks bomba ponovo se upropastila – Izbacila grudi ali nije uspjela da skrene pažnju sa svog lica bez trunke šminke (FOTO)

Napisao admin

Tek što je počela da mršavi, pjevačica je objavila da je ponovo u drugom stanju. Međutim, izgleda da je riješila da se potpuno zapostavi.


Jessica Simpson (Foto: Cure.ba)

Za Džesikom Simpson muškarci su svojevremeno bukvalno “otkidali”. Njene noge i grudi bili su predmet obožavanja, a ona je to vrlo dobro znala. Međutim, prije par godina pjevačica se naglo ugojila i mnogi su je zbog toga ismijevali. Ona je nekako prihvatila svoje novo tijelo, ali kada je ostala u drugom stanju stvar se drastično pogoršala.

Njena kilaža se udvostručila i Džesika više nije ličila na sebe! Kada se prije par mjeseci porodila, odmah se bacila na vježbanje i dijete i taman kada je trud počeo da se primjećuje, ona je objavila da je po drugi put u drugom stanju! Ova pjevačica trenutno uživa kraj mora sa suprugom, i vješto krije svoje obline. Široke majice i košulje u tome joj pomažu ali Džesika se ne plaši da izbaci grudi i pokaže svoje lice bez šminke. 

– Zabava na suncu, napisala je pored fotke. 

Iako ne izgleda nimalo pohvalno na ovoj slici, ona je očigledno zadovoljna. Koliko će je druga trudnoća izmijeniti, vidjećemo.

cure.ba

Komentari

komentara