Ljepota

VIKI MILJKOVIĆ odgovara na napade JELENE KARLEUŠE-ne spuštam se na ulični žargon!

Napisao H. H.

Pevačica Viki Miljković jedna je od članica žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a upravo tamo trpi najviše prozivki od strane svojih kolega.

Najviše napada Viki Miljković dobija od strane Jelene Karleuše, ali Nišlijku to ne pogađa. Ona kaže da nema nameru da se spušta na Jelenin ulični nivo. – ”Svako ima svoj pristup poslu. Moj pristup je, pre svega, znanje. Sluhista sam i plus sam muzički obrazovana, tako da to smatram svojom prednošću i tako zamišljam svoju ulogu u šou-programu. To što nekom smeta moje znanje, pa makar to bio i Saša Popović, koji mi takođe često prigovara da se previše stručno izražavam, to je njegov problem. Ne zamišljam sebe kao cirkusanta. Takođe, vaspitanje mi ne dozvoljava da se spuštam na taj ulični rečnik. Sa druge strane, sebe nikada nisam sebe predstavljala boljom nego što jesam, niti sam se zamišljala ili upoređivala sa nekom svetskom zvezdom. Uvek sam bila ono što jesam. ” – rekla je Viki za Blic Puls.

Ponosna je na svoje poreklo i grad u kome je rođena, pa je ispravljanje u govoru, od strane Ane Bekute pomalo nervira, jer kako kako kaže svi prave lapsuse. – ”Nisam pozvana da budem lektor u emisiji. Lapsusi se svima dešavaju. A što se tiče napada, ima ljudi u žiriju koji nekoga smeju, a nekoga ne smeju da napadnu. Ja im valjda delujem kao neko ko je pristojan i ko neće da im odgovori, pa su vrlo hrabri da me isprave. Moje poreklo je iz Niša. I ja govorim onako kako govorim celog života. Ako im mi južnjaci smetamo, onda dobro.”

Za razliku od nekih svojih kolega koji ne kriju da su počeli u kafani, pevačica tvrdi da nikada nije pevala na takvom mestu. – ”Ne znam. Recimo, ja nisam počela karijeru u kafanama. Moj otac mi je obezbedio poznanstvo sa Marinom i Futom, i karijera je odmah krenula u pravom pravcu. Ne stidim se da kažem da sam kasnije pevala i svadbena veselja, ali i u raznoraznim lokalima u inostranstvu koji zapravo ne opravdavaju naziv specijalnog gostovanja. No, u njima pevaju svi naši pevači. I na ta mesta dolazi naš narod. Ja se svog naroda ne stidim.”

Izvor: Svet Plus

Komentari

komentara