Ljepota

Najpopularnije boje za kosu u 2017. godini bit će…

Napisao H. H.

Neki su trendovi novi, a neke preuzimamo iz prijašnjih godina

Koje će frizure biti najpopularnije u godini koja traje već smo obradili, a što je s bojama za kosu? Ima li po tom pitanju kakvih novosti i za kojim će bojama stručnjaci u frizerskim salonima najčešće posezati?

Možda vam se čini kako je već sve viđeno i isprobano, nakon svih raznovrsnih trendova kojih smo se nagledali prijašnjih godina.  2017. ipak donosi neke nove trendove, iako dosta njih preuzima iz prošle godine, neki od njih su balayage i varijacije pastelnih boja…

Pogledajmo koje će se boje za kosu (ne u nekom posebnom redoslijedu)  najviše nositi u narednim mjesecima…

Pepeljasto plava (do srebrno plava)

Što se tiče plavih nijansi varijacije pepeljasto, sivo i srebrno plave bit će najpopularnije. Za njih su se upravo odlučili stilisti na brojnim modnim pistama, a od varijacija bilo je svega, od cijele kose u srebrnim nijansama do samo obojenih vrhova.

Tamnije smeđe nijanse

Tamno smeđe nijanse bile su bogate, sjajne, čokoladne i predivne. Blistavi pramenovi smeđe kose bili su na svakom koraku, i iako ovo nije najuobičajenija verzija smeđe boje za proljeće (obično su to svjetlije i toplije nijanse) – ovog puta krše se pravila.

Nijanse bakrene

Ako naginjete crvenoj boji, možda biste trebali razmisliti o varijanti koja više naginje na bakreno narančasto. Varijacije ove boje or jarke to tamnijih nijansi stajat će svakoj ženi, ako odabere pravu za sebe. U tome će vam najbolje pomoći vaš frizer.

Pastelne boje (osobito traper plava i menta zelena)

Pastelne boje se zadržavaju već nekoliko sezona, a prisutne su bile i na mnogim modnim pistama za proljeće 2017. Bilo je tu ružičaste, ljubičaste, žute, boje breskve… No najpopularnije u narednim mjesecima bit će svjetla traper plava i menta zelena.


Komentari

komentara