Ljepota Video

Ko je čovjek njenog života – Fatalna Hurem pokazala zaručnički prsten (VIDEO)

Napisao admin

Lijepa glumica Meryem Uzerli pozirala je pred turskim novinarima pokazujući zaručnički prsten koji je dobila od svog zaručnika.


Meryem Uzerli (Foto: youtube)

Kako u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ nosi bogati nakit i najvišu krunu na dvoru kao fatalna Hurem, glumica Meryjem Uzreli ne pristaje na manje ni u svom privatnom životu. Tako je nedavno javnosti pokazala svoj zaručnički prsten koji također oduzima dah.

Njen zaručnik Can Ates postao je najveći sretnik na svijetu.

Zlatni prsten koji na sebi ima bijelo kamenje u obliku suze rekao je sve: prekrasna crvenokosa glumica će uskoro stati pred oltar.

Lijepa glumica nije uvijek bila u sretnoj fazi, čak je prije lika Hurem bila u ozbiljnim depresijama.

“U svojoj najgoroj fazi nisam tri sedmice izašla iz kuće, osim u nabavu hrane. Te tri sedmice uglavnom sam plakala, nisam se čak ni tuširala i tko zna kako bi sve završilo da me jednog dana nije nazvala Hulya Duyar, turska glumica i producentica koju sam upoznala u pozorištu. Počela mi je govoriti o snimanju nekog historijskog serijala, na što sam joj odgovorila da ja sigurno nisam pravi izvor za taj posao zbog mog lošeg turskog. Pola sata poslije ponovno je zazvonio telefon, a sutradan sam već bila u avionu za Istanbul. Ostalo je historija,” rekla je crvenokosa ljepotica koja je u Istanbulu upoznala čovjeka svog života.

cure.ba

Komentari

komentara