Kuća i hrana

ODVRATNO! – Internet je podivljao zbog bradavice na slanini!

Napisao admin

OBOŽAVATELJI hamburgera, slanine i drugih mesnih delikatesa nerijetko zaboravljaju otkud je došla hrana na njihovom stolu. Mnogi ni ne razmišljaju da je taj komad mesa nekad bio dio živog bića pa ih povratak u stvarnost zna poprilično bolno pogoditi.


Foto:arhiva

Fotografija komada slanine na čijoj se koži još uvijek nalazi bradavica izazvao je pravu histeriju na društvenim mrežama i forumima, a svi tvrde da im je zgadila svinjetinu do kraja života.

“Ovo je odvratno”, “Mislim da više nikad neću jesti slaninu, ne mogu zaboraviti ovaj prizor” i “Ovo je kao da jedeš nešto što još uvijek ima oči”, samo su neki od komentara koje je fotografija izazvala.

Korisnik Reddita pod imenom Liontta otkrio je zbog čega je autor fotografije dobio takav komad slanine u mesnici.

“Iako se ne osjećam dobro zbog toga i vjerojatno ću dobiti puno minuseva, priznat ću. Kad sam radio u trgovini, mesari su komade slanine s bradavicama prodavali mušterijama koje su bile neljubazne i bezobrazne. To je bio svojevrsni besplatni tester, meni je to bilo smiješno. Za sve koje će to uznemiriti, važno je napomenuti da nije opasno pojesti bradavicu, ona je potpuno jestiva. To je samo neugodan podsjetnik na to otkud meso dolazi”, napisao je.

Korisnik Reddita koji je dvije godine radio u mesnoj industriji otkrio je sve detalje o komadu mesa koji je “slomio internet”.

“To je meso kastriranog mužjaka, jer se ženke ostavlja na životu zbog rasploda, iako se i njih može koristiti za prehranu nakon završetka plodnih godina”, napisao je. 

index.hr

Komentari

komentara