Kuća i hrana

Izvanredna poslastica – Puffle ice cream: Sladoled za kojim luduju svi!

Napisao admin

Posastičarnica se pre nekoliko dana čak morala zatvoriti pre kraja radnog vremena jer su rasprodali apsolutno sav puffle sladoled predviđen za taj dan.


Puffle ice cream (Foto: arhiva)

Kolačići u obliku cirkuskih životinjica posipani šarenim bombonima na vrhu pastelno obojenih kuglica sladoleda, i sve to unutar božanstveno mekog i toplog korneta načinjenog od waffle palačinki… Otišli smo u raj, a vi?

Sigurni smo kako vam već ova rečenica izaziva opasne zazubice, baš kao i nama, no kad pogledate samo jednu fotografiju hit poslastice, biće vam jasno zašto je Instagram ( s američkog područja) poludeo za puffle icecreamom.

Čini se kako za mnoge stanovnike Kalifornije sladoled više nikada neće biti isti, ako je suditi prema oduševljenju koje dolazi u paketu sa svakom fotografijom najnovijeg hita poslastičarnice Cauldron Ice Cream iz Santa Ane objavljene na Instagramu.

Inače poznati po svojim domaćim, organskim sladoledima čiji se ukusi menjaju iz nedelje u nedelju, kreativci u poslastičarskoj oazi pre nekoliko nedelja su osmislili Puffle – topli waffle kornet koji je u kombinaciji s različitim ukusima poput Earl Grey lavande čaja, mleka i žitarica, dinje s medom, H2O ruže ili Cirque De La Creme, izazvao opštu ekstazu.

cure.ba

Komentari

komentara