Kuća i hrana Video

Prvo obraćanje javnosti – Dado Polumenta iskreno o razvodu, bivšoj ženi te ko je kriv za neuspjeh braka (VIDEO)

Napisao admin

U današnjem Glam Blamu u ekskluzivnoj ispovijesti Dado Polumenta govori o šerijatskom zabavljanju, odnosu sa bivšom suprugom, razlozima zbog kojih se morao razvesti!


Dado Polumenta (foto: senzacija)

Potvrdio je da razmišlja o snimanju nosača zvuka na kojem bi izvodio duhovnu muziku. Kazao je da mu je to velika želja, ali da za to treba više vremena…

Nije mogao preko noći ostaviti svoju karijeru i način života. Priznao je da je možda prebrzo ušao u brak sa Selmom Mekić, očekujući previše. Dado Polumenta prvi put pred kamerama progovorio je o njegovom braku koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

“Bilo mi je teško kroz taj jedan period dok sam kapirao da se jednostavno ne uklapamo jedno uz drugo. Nije u redu da ja provodim toliko vremena u studiju, dok ona sama sjedi kući, a isto tako ne bih želio da nešto šetam okolo i reklamiram svoju ženu. Ja i kad sam idem ulicom trudim SE da budem što manje primjetan. Odjednom se u mene uperilo hiljadu reflektora, osjetio sam se pod strašnim pritiskom, kao da treba da se predam. U jednom trenutku sam osjetio kao da mi je stao život i shvatio sam da mi to ne treba u životu. Ja sam takav čovjek, ne mogu da idem kući ako mi se ne ide kući, isto tako ne mogu da pjevam pjesmu ako mi se ne pjeva… Sad kad treba najviše da radim nisam mogao da se zavučem u kuću…”, ispričao je, između ostalog Polumenta za Hayatov `Glam Blam`

Potvrdio je da razmišlja o snimanju nosača zvuka na kojem bi izvodio duhovnu muziku. Kazao je da mu je to velika želja, ali da za to treba više vremena.

Vrijeme, dane i noći, provodi u studiju. Kaže da je sa Selmom ostao u dobrim odnosima, da je sve OK, ali da je ovako možda najkorektnije i da je neke stvari “bolje spriječiti, nego liječiti”. Inače, neki mediji pišu da se njegova bivša supruga, nakon razvoda braka, vratila svojoj ranijoj ljubavi, jednom sportisti iz Novog Pazara.

Pogledajte šta je Dado rekao u prvom dijelu intervjua za Hayat TV!

senzacija.ba

Komentari

komentara