Kuća i hrana

Bruce Willis je zaštitno lice HELL ENERGY

Napisao H. H.

Kada izgovorimo ime Bruce Willis, svi znaju o kome je riječ. Jedna od najvećih svjetskih zvijezda akcijskih filmova ikada, pristala je da bude zaštitno lice najpoznatijeg mađarskog energetskog pića. Naime, jedna od najpoznatijih američkih zvijezda sklopila je ugovor s HELL-om te na taj način povezala svoje ime s brandom. TV reklama s Bruce Willis-om počet će s emitiranjem 2. aprila u Mađarskoj i nekoliko drugih zemalja širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

 

Brend HELL ENERGY ostvario je prekretnicu postavši prvim mađarskim brendom koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Ovaj ugovor je jedinstven kako za HELL, tako i na nacionalnom nivou, budući da nijedna druga kompanija u Mađarskoj, do sada nije ostvarila saradnju s trenutno aktivnom i planetarno poznatom hollywoodskom zvijezdom.

“HELL ENERGY predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitet. Upravo zato nam je i trebao neko ko u sebi ima sve ove karakteristike. Kada smo počeli s pripremom projekta, razmišljali smo o nekoliko osoba, a na kraju smo izabrali Brucea Willisa – poznat je širom svijeta, a njegovo ime je garancija za najbolji kvalitet”, poručio je Péter Pantl, direktor marketinga kompanije HELL ENERGY, dodavši: “Kampanja s ovom zvijezdom istovremeno će krenuti u gotovo 50 zemalja širom svijeta uz korištenje svih mogućnosti koje pruža današnja komunikacija – 360 stepeni te društveni mediji. Osim toga, osigurat ćemo i postere s Bruce Willisovim likom, u prodavnicama, kako bi bili vidljivi kupcima.”

Inhouse ideja za okruženje u kojem je reklama snimljena, u centar stavlja brand i zvijezdu, ostavljajući za sobom prethodne stereotipe o energetskim pićima, poput brzih automobila, brzine ili ljudi koji se zabavljaju. Nakon inicijalne ideje, imali smo mnoštvo konsultacija i priprema, a sve to je rezultiralo snimanjem reklame u New Yorku, početkom 2018. Reklama s Bruce Willisom počet će s emitiranjem 2. aprila. U Bosni i Hercegovini moći ćete je vidjeti u programu FTV, RTRS, Pink BH, Hayat, OBN, TV Mreža. http://hellenergy.com/bw_tvc_bih/

HELL ENERGY, 100% proizvođač energetskih pića iz Mađarske, trenutno proizvode plasira na tržišta gotovo 50 zemalja. Dnevno proizvede 4,5 miliona limenki bezalkoholnih pića u fabrici u gradu Szikszó. Uz proizvodne pogone u skladu sa svjetskim standardima, nevjerovatne proizvodne kapacitete i inovacije, HELL je tokom poslednjih 10 godina stvorio vlastitu priču o uspjehu i sada se smatra jednim od najvećih svjetskih brendova za piće.

Komentari

komentara