Kuća i hrana

NIKADA NE BIH BACALA KARTONE ZA JAJA U KANTU ZA SMEĆE DA SAM ZNALA DA JE OVAKO KORISTAN! OD SAD ĆETE I VI PROMIJENITI MIŠLJENJE

Napisao A. K.

NISTE NI SVJESNI KOLIKO VAM KORISNA MOŽE BITI ŠKOLJKA JAJA, ODNOSNO NJEN KARTON. SA KARTONOM OD JAJA MOŽE NAPRAVITI NEKOLIKO FENOMENALNIH STVARI, A DA TOGA NISTE NI SVJESNI…

Poslužiti će vam na više načina, a mi ćemo vam predstaviti one najbolje načine na koje ih možete koristiti. Naravno, budite i vi kreativni, pa vi nama predstavite neku svoju ideju ako imate.

Uzeti ćete makaze, a potom ćete napraviti podjelu između ovih čašica na kartonu. U njima ćete potom posaditi neku biljčicu, a to možete da vidite i na slici kako je uspješno.

– najbolje bi bilo da obojite kompletan karton, ne morate ništa rezati, a tu možete da čuvate neki sitan alat, kao što su šarafi, ekseri i slične stvari.

– karton za jaja možete iskoristiti za čuvanje ukrasa za jelke

Pročitajte još i: OPREZ: OVO SU NAJVEĆE GREŠKE KOD UREĐENJA DOMA!
– neki likovni umjetnici koriste za svoje boje

Slikovno smo vam sve prikazali, pa se i sami uvjerite i vidite kako izgleda. Idući put dobro razmislite prije nego bacite. Sigurno ste ih do sad na hiljada bacili u smeće, bez da ste ih na pravi način upotrijebili.

newsfeedbalkan.info

Komentari

komentara