slot online 2023

Smršala čak 76 kilograma – Odlučila smršati nakon što su ljekari rekli da neće vidjeti kako joj djeca odrastaju (FOTO)

Napisao admin

Claire Alsop, majka dvoje djece nedavno je proglašena ženom godine od strane Slimming Worlda, organizacije koju je 1969. pokrenula Margaret Miles-Bramwell s ciljem da pomogne onima koji se cijelog života bore s debljinom.


Claire Alsop (foto: doznajemo)

No, kako je ova žena iz Roherhama u South Yorkshireu postala “žena godine”?

Kako to i inače biva, Claire je nakon dvije trudnoće dosegnula težinu od 139 kilograma, a nakon što je završila s dijetom i treninzima, izgubila je nevjerojatnih 76 kilograma. Međutim, sve bi to bila klasična priča o gubljenju težine da neprestano nije bila izložena svom najvećem poroku – kolačima.

Naime, Claire se bavi pravljenjem torti za prijatelje i obitelj, a to joj je izazvalo poprilične probleme.

Međutim, nakon što joj je liječnik rekao da mora početi razmišljati o budućnosti jer postoji velika mogućnost da neće vidjeti kako joj djeca odrastaju, njen se životni stil istog trena promijenio.

“Imala sam ozbiljne zdravstvene probleme, a nisam imala ni 30. Nisam mogla stajati dulje od 10 minuta prije nego su me leđa počela ubijati. Počela sam razmišljati o svom četrdesetom rođendanu i tome kako ću tek izgledati tada”, rekla je Claire.

Nakon toga, odlučila se pridružiti spomenutoj organizaciji i iznenadila se kad je doznala da i dalje može uživati u svojoj omiljenoj hrani, a ipak gubiti kilograme. Riječ je o tzv. “optimizaciji obroka” koja je mnogima pomogla da izgube neželjene kilograme.

“Govorim ljudima da sam se jedenjem dovela do vitke linije. Volim ‘pravu’ hranu kao što su odresci, pite i sve s krumpirima, ali tog se nisam morala odreći. Jednostavno sam ih morala pripravljati na drukčiji način”, rekla je Claire i dodaje kako joj je gubitak težine pomogao da bude aktivnija s djecom.

“Nisam htjela da se mojoj djeci rugaju zbog moje težine. Sada mogu više sudjelovati u njihovim životima. Međutim, doznala sam i da uz normalan stav mogu postići bilo što”, zaključila je Claire.

doznajemo

Komentari

komentara