slot online 2023

Evo kako – Smršajte bez odlaska u teretanu

Napisao admin

Koliko god smatrali da je potrebno vježbati kako biste skinuli višak kilograma, ne morate više da trčite u teretanu čim vam vaga pokaže zabrinjavajuću brojku. Teretana pored toga što vam pruža mogućnost vježbanja ima i svojih negativnih strana. Pronašli smo za vas koje su to, pa ih pročitajte u nastavku teksta.


Ilustracija (Foto: Cure.ba)

Možda nemate dovoljno novca da platite članarinu za teretanu. Nemojte da tugujete zbog toga, već na  internetu pronađite sajtove koji vam pružaju besplatne vježbe i odaberite one koje vama odgovovaraju. 

Kada je lijepo vrijeme napolju šteta bi bilo da ga provedete u zatvorenom prostoru. Najbolje bi bilo da ga iskoristite za šetnju po prirodi, vožnju biciklom ili trčanje. Na taj način ćete i vježbati, a i biti na svježem zraku. 

Teretane su izvor mikroba. Istraživanja su pokazala da sa strunjače u teretani najlakše možete da pokupite opasne bakterije.

Sigurno nikada nećete imati dovoljno vremena da dođete s posla, skuhate ručak, jedete, a da zatim idete u teretanu. Vrijeme koje morate da odvojite za teretanu i odlazak do nje, radije iskoristite na drugačiji način, a vježbati možete i u toplini svoga doma.

cure.ba

Komentari

komentara