slot online 2023

Savjeti – Ljetni napitci za ravan trbuh

Napisao admin

Niskokalorična pića koja pomažu u mršavljenju.
Ljetne vrućine su vrijeme kada posebno moramo paziti na to da pijemo dovoljno tekućine. Tražimo zdrave ljetne napitke koji će nas osvježiti, ali i one pomoću kojih nećemo unijeti dodatne kalorije. Voćni sokovi, ledena limunada i alkoholni kokteli nisu najbolji izbor ako pazite na liniju. Magazin Prevention donosi šest osvježavajućih ljetnih pića koja možete piti bez grižnje savjesti, a sprječavaju nadutost trbuha i pomažu u gubljenju kilograma.


Shake od lubenice (Foto: Cure.ba)

Voda s okusom

Obična voda pomaže u mršavljenju jer pročišćava organizam, sprječava zadržavanje tekućine koje uzrokuje nadutost i zadržava osjećaj sitosti. Ako vam okus obične vode ne odgovara, dodajte nekoliko krišaka svježeg krastavca, limuna, naranče ili limete.

Frape od lubenice ili ananasa

Lubenica je niskokalorično voće koje je odličan sastojak za zdravi shake. Sadrži veliku količinu vode, likopen i aminokiselinu arginin koja smanjuje tjelesnu mast i povećava mišićnu masu.

Ananas sadrži enzim koji poboljšava probavu i sprječava nadutost.

Ledeni čaj od metvice i zeleni čaj

U vrelim danima, ledeni čaj je idealan napitak. Metvica pomaže u sagorijevanju masnoća i sprječava nadutost trbuha.

Zeleni čaj pomaže u sagorijevanju masnoća, posebno kada se pije prije vježbanja, a bogat je antioksidansima koji pomažu u smanjenju masnoća na trbuhu.

Frape od tamne čokolade

Tamna čokolada pomaže u mršavljenju jer smanjuje apetit i dulje zadržava osjećaj sitosti. S obzirom da ovaj napitak sadrži puno kalorija, idealan je doručak.

cure.ba

Komentari

komentara