slot online 2023

Ljeto samo sto nije stiglo – Smoothie za mršavljenje

Napisao admin

Ljeto samo što nije stiglo, a vi se i dalje mučite s gubitkom kilograma. Sve što poduzmete, ne djeluje i kilogrami se stalno vraćaju. Vrijeme je da pokušate s nečim što uistinu djeluje. To je smoothie za mršavljenje. Ovaj hranjivi obrok dat će vam sve što je vašem tijelu potrebno, on je bogat vitaminima i mineralima, a u isto vrijeme pomoći će vam da vrlo lako smršavite.


(Foto: arhiva)

Smoothie za mršavljenje daje vam mogućnost iskoristiti mnoge vrste voća i povrća. Zelenilo vašeg smoothieja najbolje ćete postići špinatom, zelenom salatom, brokulom, keljom ili kupusom. Što se tiče okusa, da bi ga malo poboljšali i podarili mu slatkoću, dodajte mu vaše omiljeno voće što su jagode, banane, naranče, kruške ili bilo koje bobičasto voće koje se može pohvaliti velikom riznicom zdravlja.

Pripazite da smoothie za mršavljenje ne pretvorite u kalorijsku bombu. Osim što mu možete dodati bilo koje voće i povrće, dopušteno je dodati i jogurt, kefir ili bilo koje biljno mlijeko. Možete mu oplemeniti okus raznim začinima kao što je to cimet, dodajte mu slobodno chia sjemenke, lanene sjemenke, kakao prah ili ekstrakt vanilije i zobene ili pirove pahuljice.

Za smoothie je bitno izbjegavati voćne jogurte jer sadrže dodatne bijele šećere, zatim isto tako kupljene voćne sokove, sladolede, konzervirano voće i naravno, čokoladne sirupe. Nemojte mu dodavati niti punomasne mliječne proizvode, tučeno vrhnje ili šlag.

U nastavku pročitajte jednu od ideja kako pripremiti ukusan i hranjiv smoothie za mršavljenje koji sadrži ima samo 230 kalorija.

Recept za smoothie za mršavljenje

Sastojci:

  • 2 banane
  • 1 naranča
  • 1 šalica jagoda
  • 1 list kelja
  • 1 manja brokula
  • 1/2 šalice vode

Priprema:

Za početak važno je dan prije pripremiti banane. Nakon što ste ih ogulili, narežite je na tanke kolutiće i stavite u zamrzivač kako bi se ona zamrznula.

Naranču očistite, narežite i dobro izblendajte. Naranči dodajte vodu, jagode, kelj i brokulu i sve zajedno blendajte dok se dobro ne sjedini.

Kada ste primijetili da je smjesa gotova dodajte još smrznute banane i još kratko blendajte. Vaš ukusan smoothie za mršavljenje je gotov. Osim što ćete tijelo nahraniti neophodnim nutrijentima, hidratizirat ćete ga, a u isto vrijeme ćete i smršaviti. Smoothie će vas zasititi i tako nećete posezati za dodatnim, štetnim slatkišima koji štete vašoj vitkoj liniji.

 

zanosna.com

Komentari

komentara