slot online 2023

Metoda koja funkcioniše! – Kako postići ravan i zategnut trbuh uz pomoć konca

Napisao admin

Fizioterapeuti su pronašli novi način koji će pomoći da vaš trbuh drži ravnim i zategnutim, prenosi uspesnazena.com. Ispostavilo se da običan konac, vezan oko struka, pomaže čovjeku da dostigne zategnut trbuh! Po mišljenju stručnjaka, konac nas neprestano podsjeća da zatežemo mišiće trbuha.


Vodeći britanski fizioterapeut Sammy Margo tvrdi da konac vezan oko struka, stalno opominje čovjeka o neophodnosti zatezanja trbušnih mišića, piše “Aura“.

Evo, što on savjetuje:

“Uzmite konac, vežite ga u struku oko trbušnih mišića. Fiksirajte ga na polovici uzdisaja, tako da ga kod izdisaja osjetite. Pritisak konca stalno će vas podsjećati na neophodnost zatezanja mišića. Radit ćete to tijekom cijelog dana: šetajući, stojeći, sjedeći, za vrijeme posla i kod kuće. Pokušajte ne skidati konac, koliko dugo možete izdržati. On će vam osigurati ravan trbuh i poboljšati držanje tijela”.

Ovakve vježbe rade se gotovo danonoćno, što je mnogo puta učinkovitije od vježbanja tri puta tjedno. Sammy Margo tvrdi da njegova jednostavna metoda pomaže ljudima u ostvarenju željenih rezultata s manjim psihološkim i fizičkim troškovima.

Unutarnji trbušni mišići, vjerojatno su jedini u ljudskom tijelu koje se ne treniraju dinamičkim opterećenjima. Samo statika. Stalno zatezanje trbušnih mišića (uvlačenje trbuha) je vježba koja dovodi do ravnog trbuha.
U ovakve spada i vježba Vakum u trbuhu, koja omogućuje da se za vrlo kratko vrijeme (3-4 sedmice) ne samo ojačaju želučani mišići s unutarnje strane, nego i struk učine tanjim.

cure.ba

Komentari

komentara