slot online 2023

Čarobni napitak – Za mjesec dana 10-12 kilograma manje (FOTO)

Napisao H. H.

Borba sa gojaznošću veoma je aktuelna za mnoge ljude, koji žele da oslabe. Međutim, mnoge dijete imaju tendenciju da daju samo kratkoročne rezultate.

Zbog toga mnogi nutricionisti smatraju da je potrebno pravilno gubiti težinu — bez iscrpljivanja. Ovo se može postići ne samo kroz povećanje fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane, nego i zahvaljujući vodi Sasi, koja je danas veoma popularna širom svijeta. 

 

Njen tvorac je američka novinarka — Sintija Sas, koja izmedju ostalog ima i obrazovanje dijetologa. Nakon porođaja žena se suočila sa problemom gojaznosti, što je bilo njen podsticaj u pronalaženju univerzalnog načina za gubitak tjelesne težine.

 

Kao rezultat toga ona je stvorila vodu, a kasnije i patentirala. Ova voda je jedan od najefikasnih proizvoda sa kojima za mjesec dana bez rizika po zdravlje, možete izgubiti od 10 do 12 suvišnih kilograma!

 

Danas, vodu Sasi možete pronaći u nekim specijalizovanim prodavnicama ili apotekama, ali nije teško je pripremiti i kod kuće, jer cijena Sasi vode nimalo nije niska.

 

Da bi ste pripremili vodu Sasi potrebno je:

 

Oko 1,5-2l filtrirane ili prokuvane hladne vode u koju ćete dodati 1 kašičicu izrendanog korijena đumbira, 1 srednji krastavac sečen na kolutove, 1 limun isječen na kriške i 5-7 listova svježe nane ili sa 1 kašičicom sušene, koju možete pronaći u svakoj apoteci.

 

Dobijenu smjesu dobro promiješajte i čuvajte u frižideru u staklenoj ili plastičnoj flaši. Prije upotrijebe — voda mora da odstoji 8-10 sati u frižideru.

 

Znači, pripremate uveče, a konzumirate narednog dana.

 

Svako jutro počnite sa ispijanjem vode Sasi i pijte je u toku dana u malim porcijama, od ujutru do uveče. A uveče ponovo pripremite novu porciju vode sasi. Ovaj fantastičan napitak daje zadivljujuće rezultate. Pri tome nema nikakvih ograničenja u ishrani. Vodu držite u frižideru. Uzimajte, pijte i vraćajte.

 

Nema većih kontraindikacija u primjeni ove vode, ali Sintija Sas ne preporučuje njeno konzumiranje ženama u trudnoći i periodu dojenja kao i osobama koje boluju od gastritisa ili čira na želucu, zbog povećane kiselosti, i naravno ljudima alergičnim na bilo koji sastojak vode Sasi.

 

Najbolji rezultati mršavljenja postižu se kombinacijom Sasi vode i fizičkih vježbi. U ovom slučaju voda pomaže u oslobađanju suvišnih kilograma, a vježbe vraćaju mišićima i koži čvrstinu i elastičnost!

trojka

Komentari

komentara