slot online 2023

SVI SU GA ISMIJAVALI ZBOG DEBLJINE – Pokušao se ubiti, a danas je poput top modela! (FOTO)

Napisao admin

Majk Vodbi, tridesetdvogodišnji Britanac je bio toliko očajan zbog svoje kilaže da je prekomjernom dozom lijekova pokušao sebi da oduzme život.


Majk Vodbi (Foto)

Međutim, preživio je pokušaj samoubistva i od sebe napravio pravog plejboja. Ovaj muškarac je bio težak nevjerovatnih 210 kilograma kada je pokušao sebi da oduzme život. Još od tinejdžerskih dana borio se sa gojaznošću da bi u 29 godini potpuno odustao.Ipak, nekim čudom je preživio pokušaj samoubistva, a to kao da mu je dalo novu snagu. Odlučio je da iz korijena promijeni svoje navike i način života i da u borbi sa viškom kilograma konačno pobijedi. Za početak, naručio je spravu za skijaško trčanje. Uz mnogo muke, izgradio je svoju snagu i konačno bio u stanju da na njoj provodi po sat vremena tri puta dnevno. Promijenio je navike u ishrani i odrekao se alkohola.

Gubio je 6 kilograma mjesečno, a bilo mu je potrebno 18 mjeseci da smrša oko 115 kila. Ipak, i dalje je imao veliki problem – višak kože. Zbog toga je otišao i odstranio je hirurški.Poslije nekog vremena učlanio se u teretanu kako bi izgradio mišićnu masu.Majk je toliko počeo da uživa u svom novom načinu života da je od toga napravio profesiju.

Sada radi kao lični fitnes trener a svoju priču pretočio je u knjigu, kako bi inspirisao druge nesrećne „debeljuce“ da krenu njegovim putem.

 

 

(Dnevno.rs)

Komentari

komentara