slot online 2023

Ona je smršala pametno – Kako sam se riješila 30 kilograma viška bez pritiska i mučenja!

Napisao admin

Pedesetjednogodišnjak Džuli Beti iz Somerseta imala je izuzetno visak krvni pritisak kao posljedicu gojaznosti, zbog čega je svakodnevno morala da pije veliki broj lijekova. Zato je mislila da svakog trenutka može da umre i ozbiljno se zabrinula.


Žena (Foto: Blic)

Kao dijete, Džuli je uvijek bila u formi i bavila se sportom, ali je 2006. godine doživjela nesreću u kojoj je povrijedila rame i pa nije smjela više da se rekreira. Njena kilaža je počela velikom brzinom da se uvećava, a sa 50 godina imala je 90 kilograma i nosila konfekcijski broj 50.

– Bila sam morbidno gojazna i depresivna. Osjećala sam kao da mi se cijeli svijet ruši, sjedila sam zatvorena u kući i nisam htjela ni sa kim da pričam. Rame me je stalno boljelo, osjećala sam se depresivno i nisam imala energije. Ali, kada sam otkrila da mi je krvni pritisak toliko visok da mi je zdravlje ugroženo, riješila sam da smršam – rekla je Džuli.

Džuli je riješila da proba “Body by Vi“ program, pomoću kog je njena kćerka Ejmi izgubila 15 kilograma. Ovaj program se zasniva na šejkovima koji u periodu od 90 dana zamjenjuju određene obroke. Tako je smršala 30 kilograma.

– Bila sam skeptična, ali kad sam vidjela rezultate moje kćerke, znala sam da nemam šta da izgubim. Ubijedila sam i svog muža da zajedno promijenimo način ishrane. Za samo deset dana osjetila sam veliku promjenu, a smršala sam 4 kilograma. Krvni pritisak mi je drastično opao, a moja doktorka je bila oduševljena. Sada se osjećam kao da imam 21. godinu! Sada mogu da trčim za svojim unucima, mogu da se družim sa ljudima, a pijre svega mogu da uživam u životu, jer mi više nisu potrebni lijekovi da bih normalno funkcionisala – zaključila je Džuli.

blic

Komentari

komentara