slot online 2023

Kako horoskopski znakovi održavaju formu – Djevica ima plan vježbanja, Jarac postavlja ciljeve, Škorpija testira svoje granice

Napisao admin

Astrologija obuhvata svaki aspekt naše ličnosti i života. Tako i onaj vezan za gubitak kilograma i očuvanje dobre forme. Njeno znanje o našim sklonostima u ishrani i vježbanju može da posluži kao dobra preporuka kako da izgledamo što bolje.


Vježbanje (foto: cure.ba)

OVAN
Ovan je rođeni sportista. Takmičarski sportovi mu pomažu da ispolji svu energiju koju posjeduje. Pripadnici ovog znaka radije se odlučuju za vježbanje nego za promjene u ishrani. Najviše im odgovaraju boks i borilačke vještine koje zahtijevaju velike napore.

BIK
Bik sigurno neće odustati od dijete i vježbanja ako poslije svakog izgubljenog kilograma sebe nagradi nekim poklonom. Po prirodni hedonista i neko ko uživa u materijalnim stvarima, ne voli prosec gubljenja kilograma, ali zato obožava njegove rezultate. Dobro rješenje je da sebi kupi odjeću nekoliko brojeva manju koja će poslužiti i kao motivacija i kao nagrada. Kada bira vježbanje, najbolje je da odabere šetnju u prirodi ili biciklizam.

BLIZANCI
Blizanci vole raznolikost, jednolično vježbanje im brzo dosadi. Zato je najbolje da u toku nedjelje kombinuju razne vježbe, poput tenisa i pilatesa. Čitanje o rezultatima treninga djeluje na njih kao odličan podsticaj da počnu sa nekom fizičkom aktivnošću. Najlakše će se izboriti sa dijetama koje im daju dovoljno fleksibilnosti.

RAK
Za Raka je najbolje treniranje kod kuće uz video vježbe, bez obzira da li je u pitanju tae bo ili pilates. On je jedan od rijetkih zodijačkih znakova kojem odgovaraju uslovi kućnog treninga. Kada je riječ o dijeti, od ključnog je značaja da u nju bude uključena porodica Raka. Ako njegovi najbliži ne podržavaju njegove zdrave navike u ishrani, teško će se izboriti sa suvišnim kilogramima.

LAV
Lav mora da se zabavlja tokom vježbanja. Da bi vježbe postale dio njegove rutine, ne smiju da budu monotone. On se tokom nedjelje bez problema pridržava dijete, ali se za vikend opusti i oslobodi pravila. Sa takvim ritmom se lako izbori, samo je važno da u kršenju pravila bude umjeren.

DJEVICA
Djevice su veoma disciplinovane. One zapisuju plan vježbanja, sve što pojedu i ciljeve koje žele da postignu. Angažovanje ličnog trenera je dobar savjet za njih jer će tako biti sigurne da sve rade ispravno. Dijete koje tačno određuju šta smije, a šta ne smije da se jede idealne su za Djevice jer niko kao one ne poštuju pravila.

VAGA
Vaga će ostati vjerna programu mršavljenja ako joj u tome pomažu njeni prijatelji. Tako će se istovremeno zabavljati i imati podršku dragih ljudi. Važno je da njena dijeta ne bude ekstremna i da sadrži što manje opcija jer je Vagi veoma teško da napravi izbor.

ŠKORPIJA
Škorpija voli da testira svoje granice i da bira ekstremne situacije jer samo suočavanje sa njima vidi kao napredak. Maraton i trialton su idealni za nju, kao i detoks dijete. Važno je samo da ne pribjegava izgladnjivanju i da u svemu sačuva mjeru.

STRIJELAC
Strelčevima se preporučuje brzo trčanje i kik boks. Njihova avanturistička priroda zahtijeva različita vježbanja, pa neka odlaze na treniranje u parku, na jahanje ili streličarstvo. Kada odluče da promijene svoje navike u ishrani, važno je da eliminišu šećer i kofeini koji im nanose najviše štete.

JARAC
Jarac voli da sebi postavi cilj i da se na sve načine trudi da ga ostvari. Trčanje i podizanje tegova ispunjavaju njegove zahtjeve. U ishrani mu je važna umjerenost, bira jednostavne dijete sa, nimalo iznenađujuće, jasnim ciljem.

VODOLIJA
Ljubitelj tehnologije, Vodolija, svoj ukus ne mijenja ni na polju vježbanja. Uživa u teretanama opremljenim najsavremenijim uređajima za vježbanje. U ishrani slijede svoje instikte. Srećom, veoma je uspješna u procjenama koja hrana joj odgovara, a koja ne.

RIBE
Za Ribe su najidealniji plivanje, tai či i joga. Ove vježbe ih njaviše opuštaju i na najlakši način oslobađaju suvišnih kilograma. Prerađene namirnice treba svako od nas da izbjegava, ali Ribama one najviše škode, pa moraju da ih eliminišu.

24sata.rs

Komentari

komentara