slot online 2023

Zvali su je ubica od pola tone: Nećete vjerovati kako Marija danas izgleda

Napisao H. H.

Kada je advokat prvi put vidio svoju klijentkinju, Marju Rosales, mislio je da se oko nje nalaze jastuci. A onda je shvatio da pred njim sedi žena teška 500 kilograma kojoj se sudi za ubistvo nećaka. Bilo je to 2010. godine. To su paklene godine za ovu ženu koja je dobila toliko borbi u životu, da je zaslužila da po njoj snime film.

Marja je uvijek imala probleme sa kilogramima. Bila je morbidno gojazna, živjela je u kući sa svojom porodicom, a onda je 2008. godine priznala da je ubila nećaka od dvije godine. Rekla je da ga je slučajno zgnječila.

Tada je i digla ruke od života i jela je više nego inače. Imala je nevjerovatnih 453 kilograma.A kako je poslije dokazano, Majra je samo htjela da zaštiti sestru Džejmi i preuzme krivicu za smrt svog nećaka Elisea. To se desilo 2008. godine i od tada je, kaže, digla ruke od života.

Majra (36) je rekla policiji da je ugušila dijete jer se prevrnula preko njega. Međutim, autopsija je kasnije utvrdila da je dječak umro uslijed brojnih povreda na lobanji. Tada je Majrina sestra bila primorana da ode u zatvor, jer je utvrđeno da je zapravo ona ubila svoje dijete. Osuđena je na 15 godina zatvora, a Majra se zaklela da će dovesti svoje tijelo u red kako bi mogla da se brine o ostaloj djeci svoje sestre, prenosi “Zena Blic“.

Tako je od 2011. godine polako ali sigurno počela da skida kilažu. Usput je prošla kroz 11 operacija kako bi tijelo konačno dobilo pravu formu.

– Sada mi je hrana nešto što mi pomaže da preživim. Ranije sam živela da bih jela – kaže ova žena.

Ona je samo u prvih 10 dana uspjela da izgubi 45 kilograma. Kada je skinula dovoljno, otišla je na hirurško smanjenje želuca. Poslije mnogo truda i napora, ona ima oko 90 kilograma, većina zdravstvenih problema je nestala, i ima čak i dečka, o čemu je ranije mogla samo da sanja.

Uz to, uspjela je i da usvoji djecu svoje sestre i sada je njihov pravi staratelj koji zapravo konačno može da vodi računa o njima.

U međuvremenu se zaposlila i našla partnera svog života.

#TBT Left picture was about a year ago wearing size 18 dress. Right picture .. Last week when I went buy my dress for my…

Gepostet von Mayra Rosales am Donnerstag, 16. April 2015

Komentari

komentara