slot online 2023

Sa 25 godina NIKAD NIJE IMALA DEČKA: Bila je morbidno gojazna, a onda se TRANSFORMISALA – OVAKVA se pojavila na prvom LJUBAVNOM SASTANKU

Napisao H. H.

Sara Nili (25) iz Dejtona u Ohaju (SAD) dostigla je nedavno težinu od 291 kilogram zahvaljujući svojoj ovisnosti od hrane. Pune dvije decenije se, kaže, prejedala na emotivnom planu, a zbog svoje težine bila je primorana da nastavi da živi sa majkom jer sama nije mogla ni da jede ni da se okupa.

Kada se prijavila za emisiju “Moj život sa 300 kilograma“, ispostavilo se da je u tako lošem stanju da ne može ni da se popne uz stepenice, već mora da puzi, prenosi “Žena“…

“Osjećam se kao životinja, a ne kao čovjek”, očajavala je Sara pred kamerama.

Kako je tada rekla, svakog minuta je svaki dio tijela boli i život joj je prosto agonija.

Zbog svojih problema sa penjanjem uz stepenice, praktično nikad nije silazila, osim kada bi išla po hranu. A hranu joj je majka spremala u ogromnim količinama jer je Sara, kaže, imala nevjerovatne izlive bijesa ukoliko bi probala da joj smanji porcije.

“Znam da me hrana ubija, ali ne mogu da se zasitim“, tvrdila je Sara.

Sara je oduvijek vodila bitku sa kilogramima, a jedina je ona u porodici imala problem sa time. Kako kaže, hranom se tješila jer joj je otac bio alkoholičar.

“Kada se mama konačno razvela od oca, živjeli smo bedno. Nikome nije bilo dozvoljeno da traži repete jer hrane prosto nije bilo. Zato sam počela da jedem krišom”, kaže Sara koja je već sa osam godina imala 90 kilograma.

Onda se njena mama preudala i, kaže, očuh ju je zlostavljao. Majka je znala da Sara ima problem, ali nikada nije pokušavala da je spriječi da jede. Tako je, kaže, utjehu tražila u hrani i sa 11 godina bila je teška 156 kilograma.

Godinu dana kasnije, majka joj se razvela od očuha. Preudala se i kaže da je situacija sa novim očuhom bila još gora. Zbog toga je Sara u narednih šest mjeseci dobila još 50 kilograma.

Na kraju se ispisala iz srednje škole i zaposlila se u restoranu brze hrane. Kilogrami su se gomilali još brže i uskoro je imala 204 kilograma. Iako se iselila iz kuće kada je našla posao, sa tolikom kilažom više nije mogla da radi i vratila se kod majke koja se u to vrijeme razvela od trećeg muža.

Sara Nili – Blic.rs

Sa 25 godina, Sara je težila skoro 300 kilograma. Nijednom nije izašla sa muškarcem i cijeli život sastojao joj se od hrane. Kada se konačno obratila doktoru za pomoć, prepisao joj je dijetu od 1.200 kaliorija dnevno i rekao joj je da za mjesec dana mora da skine 20 kilograma da bi se kvalifikovala za operaciju smanjenja želuca. Kako bi uspjela u svojim ciljevima, Sara je riješila da se odvoji od majke jer, kaže, od nje ne dobija podršku, te se preselila kod bake u Kentaki.

Baka se pokazala kao sjajna podrška. Ne samo da joj je strogo kontrolisala ishranu, već ju je navela i da vježba.

Sara Nili – Blic.rs

Plan je uspio i kvalifikovala se za operaciju. Mjeseci su prolazili, bilo je mnogo uspona i padova, ali uspjela je da smrša nevjerovatnih 117 kilograma.

Sa majkom je, kaže, ponovo u dobrim odnosima, a prijateljice su je nagovorile da sada sa 178 kilograma pokuša da pronađe dečka, pa je napravila profil na dating sajtu. Nakon toga uslijedila je potpuna promjena izgleda – od frizure i šminke, pa do stila oblačenja.

Sara Nili – Blic.rs

“Sada konačno vidim svjetlost na kraju tunela i mogu sebi da dozvolim da se nadam nečemu. Puna sam samopouzdanja i jedva čekam svoj prvi sastanak”, kaže ona.

Komentari

komentara