slot online 2023

MOŽETE DA JEDETE KOLIKO HOĆETE, A IPAK ĆETE SMRŠATI: Ova dijeta učinit će da svako ima top figuru

Napisao A. K.

Brzo mršavljenje bez gladovanja – ovu trik dijetu treba da proba svaka žena!

Zaboravite na dijete u kojim se izgladnjujete i koje vam ograničavaju porcije! Ova super dijeta ne dozvoljava da budete gladni i otkriva za koliko dana možete da izliječite ovisnost od nezdrave hrane i slatkiša, piše “Lepa & srećna“…

Ponekad je teško odoljeti slatkišima i ukusu brze hrane, ali stručnjaci ističu da svaka osoba za 28 dana može da promijeni svoj način ishrane i postane vitka. Ova dijeta se zasniva na tome da ne smijete da budete gladni, jer glad iskušava da jedete nezdravu hranu i odustanete od dijete, pa tako nema efekta u procesu mršavljenja. Stručnjaci ističu da možete da jedete koliko god hoćete, ali zdravu hranu, poput zeleniša, različitog povrća i voća.

Ako želite da zamijenite nezdrav jelovnik zdravim režimom budite strpljivi i istrajni, jer nakon 28 dana počet ćete da tumačite sastav hrane i shvatit ćete koliko neke namirnice loše utiču na vaše tijelo i zdravlje. Ako vam nedostaje energija tokom dijete, umjesto kafe i čokolade prošetajte ili vježbajte u prirodi, jer tijelu najviše energije daje kiseonik.

Komentari

komentara