Fitness i dijeta

IZBACILA JE OVO IZ ISHRANE I SMRŠALA JE 3 KG ZA 7 DANA: Brzinska dijeta za lako mršavljenje

Napisao H. H.

Ova brzinska dijeta topi 3 kg za sedam dana, a evo šta treba da izbacite iz ishrane!

Poznata nutricionistkinja uspjela je da izgubi 3 kg za sedam dana, a savjetuje da je ovo najbrži način da se riješite viška i masnih naslaga, piše “Lepa & srećna“.

Ako ste već na dijeti i proces mršavljenja vam ide sporo, onda probajte ovaj čudotvoran trik. Možda će zvučati čudno, ali iz svog režima ishrane treba da izbacite voće, a dozvoljeno je da pojedete samo nekoliko bobica bobičastog voća na kraju sedmice. Voće je od velike važnosti za zdravlje organizma, zato je važno da ovakav režim ishrane držite samo 7 dana, a zatim da se vratite na klasičnu dijetu. Režim možete ponoviti nakon nekog vremena.

Osim voća iz ishrane se izbacuju ulje, šećer, hljeb, pirinač, krompir i tjestenine. Osnova ove dijete su povrće i proteini, pa se za doručak preporučuje dodatan unos proteina, čia sjemenke sa bademovim mlijekom, jaja sa povrćem, a od napitaka šolja kafe ili čaj. Za ručak ili večeru jede se pileće bijelo meso, riblji fileti ili šnicla nemasnog mesa sa povrćem, a od povrća se naročito preporučuje zeleno.

Komentari

komentara