slot online 2023

Umjesto manje, počela je jesti više ugljikohidrata i sada izgleda ovako

Napisao H. H.

Isabel Beeston (22) nije bila zadovoljna svojim izgledom pa se odlučila na drastičnu promjenu

Isabel Beeston (22) iz Pertha težila je 53 kilograma no nije bila zadovoljna kako njezino tijelo izgleda pa je krenula na dijetu kojom je u organizam unosila manje ugljikohidrata. Pala je na 46 kilograma, no i dalje nije bila zadovoljna svojim tijelom.

Onda se odlučila na nešto potpuno drugačije. Počela je jesti više ugljikohidrata te je s 40 grama dnevno prešla na 370 grama, a umjesto 900 kalorija koliko je unosila u organizam, počela je unositi 2.500 kalorija. Sada ima 54 kilograma i više je nego zadovoljna kako izgleda. – Osjećam se odlično.
Kada sam bila na dijeti smanjenog unosa ugljikohidrata do ručka bi već umirala od gladi, ali sada sam puna energije – priznaje Isabel. Iako se cijeli život bavila sportom, nakon završetka srednje škole to je zanemarila te joj je jedina zanimacija bila izlaženje s prijateljima. –
Pili smo svake subote i onda bi idući dan patila od mamurluka. Jela sam gluposti i osjećala sam se baš loše. Bila sam nesretna jer sam se zapustila – priča 22-godišnjakinja koja je nakon toga odlučila promijeniti svoje životne navike. Prestala je piti alkohol i posvetila se fitnesu. No, dijeta s kojom je počela nije joj odgovarala. –
Izbacila sam hranu poput kruha i šećera, no osjećala sam se loše. Nisam imala energije i bila sam stalno gladna – kaže Isabel. Kada je shvatila da je zapravo premršava i da se osjeća loše, promijenila je svoju dijetu. Počela je unositi zdrave ugljikohidrate, proteine i masti i redovito vježbati. – Jedem puno riže, rižinih kolačića, batat, žitarice bez glutena i puno voća – kaže Isabel koja svima savjetuje ovakvu prehranu i ističe kako je uz to važno piti minimalno jednu litru vode dnevno.

Komentari

komentara