slot online 2023

Uvela je samo jednu promjenu u svojoj rutini, a danas je ponosna vlasnica ovog tijela (FOTO)

Napisao H. H.

Uz pomoć vode, dvadesetsedmogodišnja Alisa Lusk uspela je da izgubi 25 kilograma, a njeno telo se u potpunosti transformisalo.

Američka učiteljica Alisa Lusk je rešila da uradi nešto po pitanju svoje gojaznosti, a umesto rigoroznih dijeta, ona se odlučila na što veću konzumaciju vode.

Tako bi na dan popila i do četiri litra vode, što je dvostruko više od preporučenog unosa. A kada je reč o nedelji dana, Alisa je otprilike unosila nešto manje od 30 litara.

Pre nego što se odlučila za ovaj korak, ova dvadesetsedmogodišnjakinja priznaje da je stala na vagu, kada je shvatila da njena težina iznosi 90 kilograma. Zbog veličine 46, Alisa je jedva pronalazila prigodnu garderobu, što je sve više počelo da joj smeta.

Kako kaže, danas nosi veličinu 38 i teži 65 kilograma.

“Za godinu dana ugojila sam se skoro 30 kilograma jer sam jela u prodavnicama brze hrane i nisam uopšte vežbala. Sećam se da sam išla u tržne centre i plakala jer sam bila nezadovoljna svojim izgledom”, priznala je za britanski “San”.

Onda je odlučila da napravi nešto za sebe i konačno stane na put kilogramima.

Na svom Instagramu ona motiviše pratioce da vode zdrav život i obavezno konzumiraju dosta vode.

“Uvedite male promene. Prvo počnite da pijete više vode, potom pratite unos kalorija i vežbajte tri puta nedeljeno”, zaključila je Alisa.

“Počela sam više da šetam i pazim šta jedem. Nakon što sam skinula devet kilograma, verila sam se i tada sam odlučila da izgubim još pet kilograma do venčanja. Promenila sam stil života i počela da pijem skoro četiri litre vode dnevno, vežbajući pet do šest puta nedeljno”, istakla je.

Priznala je i da je izgubila mnogo više kilograma nego što je očekivala.

Komentari

komentara