slot online 2023

U 8 mjeseci se pošteno stesala uz pomoć samo 1 savjeta

Napisao H. H.

Destiny je uzela sudbinu u svoje ruke, a i vama sada dijeli isti savjet

GUBITAK kilograma spor je proces i tko kaže da je jako lak – laže.

Ali svakako može biti lakše nego što možda mislite, posebno ako imate dobru motivaciju. Kako je motivacija često ključ uspjeha, donosimo vam iskustvo žene koja je u osam mjeseci, na potpuno zdrav i regularan način uspjela stesati svoje tijelo za duplo, a naravno, nastavlja i dalje jer joj to tako dobro ide. A kad se samo sjeti sebe prije, sa 130 kilograma, depresijom i uopće lošom kvalitetom života. Jer te kilograme nije bilo lako nositi i s njima živjeti.

I zato je Destiny konačno odlučila uzeti sudbinu u svoje ruke, uz pomoć najbolje savjeta kojeg je dobila, a sada ga kaže svima vama – stavite sebe na prvo mjesto! SADA!

“Moja se sudbina počela mijenjati 8. rujna 2016. godine kada sam sama sebi rekla – dosta je! Vrijeme je da se pobrineš za sebe, jer nitko drugo to ne može napraviti umjesto tebe. Niti hoće, niti može. I nemoj tuliti nad svojim kilograma misleći da je kasno. Nikada nije kasno. Ne, stvarno nikada nije kasno da se počnete malo bolje brinuti o sebi! Vi to možete”, danas već gotovo vrišti Destiny koja je odlučila iskoristiti svoju tadašnju nabrijanost na promjene i stvarno se nije predala. Do danas je uspjela prepoloviti se, osjeća se fenomenalno, ne pada joj na pamet stati – jer ne samo da je zadovoljna svojim izgledom, kaže da se osjeća tako dobro, tako zdravo, tako jako, psihički pogotovo. Zna da sigurno neće odustati sada kada je prvenstveno sama sebi dokazala da nikada nije kasno!

I da to može baš svatko!

Zato poslušajte njen savjet – Ako vam je dosta vaše debljine, odite pred ogledalo i obećajte si – sada – da je dosta ovakvog života. No znajte, male će promjene, posebno u početku, dati rezultate, ali malo kasnije. To jest spor proces, ali kada jednom uđete u štos, a za to nećete trebati čekati tako dugo, ni vama više neće pasti na pamet odustati.

Samo počnite danas!

 

Komentari

komentara