slot online 2023

Mesec dana nije jela slatko, evo šta joj se dogodilo

Napisao H. H.

Drastične promene odrazile su se i te kako na njen izgled, ali i zdravlje…

Novinarka Arijel Kalderon obožava slatkiše, a šećer joj je u prošlosti bio poput droge.

Zbog zdravlja i lepšeg izgleda, ona je pre dve godine odlučila da se uhvati u koštac sa problemom prekomerne težine, i uspela je da izgubi više od 40 kilograma.

Nedavno se odlučila na još hrabriji potez- mesec dana nije unosila ni gram šećera i ubrzo je primetila velike promene.

Put nije bio nimalo lagan, a Arijel je sve vreme na svom Instagram profilu delila iobjave u kojima je obaveštavala pratioce sa čime se sve suočavala.

Prvi dan nove dijete je bio užasno iskustvo za nju, a drugi dan je prošao gotovo identično. Krenula je kriza.

Trećeg dana iz glave nije mogla da izbaci čokoladne kolače. Tek četvrtog se konačno osećala malo bolje.

Tad joj je postalo lakše, a tek osmog je primetila nalet energije. Jedanaestog dana je počela da primećuje da nema više veliki apetit kao ranije.

Šesnaestog dana neke namirnice su joj imale slađi ukus. Već sedamnaestog je shvatila da ne spava mnogo bolje, ali se zato oseća znatno energičnije.

Dvadeseti dan je prošao, i dalje nije primetila promene na koži, čemu se potajno nadala. Počelo joj je biti sve lakše i primetila je da, osim uštede, oseća se puno bolje.

Na kraJu, nije mogla da veruje da je uspela da izdrži mesec dana.

Krajnji zaključak nakon mesec dana izbacivanja šečera su višak energije, manja glavovolja, manja žudnja za hranom, gubitak kilograma (više od 7 cm u obimu stomaka), i ušteda novca.

Ipak, ona ističe da ovaj proces nije bio nimalo lak.

Sada je naučila da čita listu sastojaka, i da unapred planira svoje obroke. Takođe, eksperimentisala je sa novim namirnicima i receptima, što joj je bilo veoma zabavno.

Komentari

komentara