slot online 2023

Nakon dva mjeseca restriktivne ishrane došla sam do savršene linije: Ova DIJETA je TAJNA USPJEHA Indire Radić

Napisao H. H.

Svojom transformacijom pokorila je sve društvene mreže, a sada znamo i kako!

Kada se pojavila u svom novom spotu, osim novog imidža Indira Radić je pokazala i novu figuru na kojoj bi joj pozavidjele mnoge dame, piše “Story“.

Svjesna pritiska koji joj nosi popularnost, poznata pjevačica uvijek vodi računa o svom izgledu, te često mijenja svoj način ishrane, a ne krije ni da se redovno konsoliduje sa nutricionistom.

Sudeći po savršenom izgledu, Indira Radić je ovoga puta pronašla idealnu kombinaciju, te je riješila da ovaj plan otkrije svima.

Naime, njena tajna dobrog izgleda ne leži u odricanju i gladovanju, već u zdravoj ishrani koja se bazira na svježim namirnicama i kuhanoj hrani koja će vas dovoljno zasititi.

Ono što je najbolje u svemu, je što vam ovakav program omogućuje jedan dan kada možete uživati u hrani koju volite, tako da nećete osjećati potrebu ni za čim.

Prezadovoljna rezultatima, Indira Radić je svoj plan podijelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima.

“Kad moj nutricionista pošalje jelovnik…šta reci.. osim uživati u svom izgledu, sa kojim sam nakon dva mjeseca restriktivne ishrane”.

Ukoliko sami želite da se okušate u ovakvom poduhvatu, savjetujemo vam da se posavjetujete sa ljekarom ili nutricionistom.

Komentari

komentara