Magazin

FIKRET HODŽIĆ I AHMED ŠVRAKIĆ – Kome je čista savjest, taj do smrti….

Napisao admin

Vlatko Glavaš je u nedjelju promovisao knjigu ‘Kapiten jednog teškog vremena’ u rodnom Bugojnu. “Moja jedna i jedina domovina je BiH, a moje Bugojno je bilo i ostalo u Bosni i Hercegovini. Ja rezervne domovine nemam…”, riječi su Vlatka Glavaša nekadašnjeg kapitena i trenera nogometne reprezentacije BiH…


Foto:arhiva

U knjizi su opisani svi detalji nogometne karijere Vlatka Glavaša, kao i detalji koji nisu bili poznati javnosti. Vlatko je opisao sve poteškoće kroz koje je prolazio u periodu dok je igrao za reprezentaciju, ali i naglasio da bi ponovo sve isto uradio.

Na promociji knjige o Vlatku su govorili njegovi prijatelji: Hasan Ajkunić, načelnik Općine Bugojno, Sinan Sinanović, Muhamed Bikić, Ahmed Švrakić, Džena Zeničanin i prof. Viktor Dundović. Nakon promocije uslijedila je revijalna utakmica između veterana NK Iskra-Bugojno i Humanih zvijezda.

 

Mnogi Vlatkovi prijatelji stigli su iz svih gradova na promociju, a među ostalima bili su: Ahmed Švrakić, Ammar Švrakić, Nikola Nikić, ali i autor knjige “I ja sam iz Srebrenice”, Fikret Hodžić.

Uz fotografiju sa Vlatkom i direktorom Hayat produkcije, Ahmedom Švrakićem, napisao je i sljedeću posvetu…

 

senzacija.ba

Komentari

komentara