Ljubav i veze

Gotovo jednoglasno su odlučili – Frajeri polude zbog ove poze!

Napisao H. H.

Gotovo jednoglasno frajeri su odlučili – najdraža poza im je…

..doggie style! Kao da to niste predvidjele, ali što je tu je, oni su odlučili. Iako ta poza ženama gotovo nikada nije najbolja, i u njoj ne uživaju toliko koliko uživaju frajeri predložit ćemo vam nešto kako biste i vi, drage naše, mogle zavoljeti doggie style!

U novom američkom talk showu „The conversation“ voditeljica Amanda de Cadenet otvara vrlo osobne i škakljive teme u razgovoru sa zvijezdama poput Alicie Keys i Gwyneth Paltrow.

Pokušavajući iz njih izvući odgovore na intimna pitanja, nije izostavila ni pitanje o najdražoj pozi. Najčešći odgovor je, pretpostavljate – doggie style!

„Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj“, kaže Jamye Waxman, seks-guru i autor knjige „Vrući seks – 200 stvari koje biste mogli probati večeras“. Iako doggie style nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla biti odlična za žene“, dodaje Waxman.

Ako i vi, kao i vaš partner, najviše volite ovu pozu (ili možda ne volite), evo nekoliko savjeta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam čak postati najdraža!

ŽENSKA DOMINACIJA
Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sjednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu kako biste mogle kontrolirate koliko duboko ulazi u vas. „To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimulira G-točku i gotovo jamči orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njezina leđa, preko kojih pada raspuštena kosa može biti jako seksi“, kaže Waxman.

SKUPITE KOLJENA!
Logično je da, kada partner ulazi u vas odostraga, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može kliziti u vas. Ali evo jedan trik koji će vam omogućiti da više uživate u tome! „Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite koljena jedno uz drugo. Tako ćete imati osjećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jest“, savjetuje Waxman. Plus, što su njegova koljena razmaknutija, lakše će mu biti sagnuti se preko vas i dirati vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

cosmopolitan.hr

 

Komentari

komentara